76 60 00 60
Book tid

SKODA Værksted er MBilers ekspertise

Vi hos MBiler sætter en stor ære i at reparere biler af en så fin kvalitet som Skoda efterhånden har ry for, så Skoda reparation sker med stor ekspertise, idet vi har en meget lang erfaring med lige netop Skoda Reparation.

Denne erfaring udmønter sig bl.a. i, at vi bruger den rigtige olie til de respektive motorer, idet hver en model af Skoda motorer har forskellige krav til olieprodukterne.

Ligeledes er det vigtigt at understrege at en Skoda med automatgear IKKE må køre mere end 60.000 km før der bliver skiftet olie på Automatgearkassen, derfor er et automatgear service essentielt for en lang holdbarhed på jeres Skoda gearkasse. Derudover kommer, at det ifølge FDM er god skik at kontrollere oliestanden i motoren for hver ca. 1000 km. Følgeskaderne ved at køre sin motor tør for olie kan være katastrofale, og så kan en Skoda Reparation hurtigt gå hen og blive dyr.

Når jeres Skoda kommer til service hos MBiler bliver den tjekket igennem efter en detaljeret serviceplan, hvor alle vigtige punkter bliver gennemgået, derefter bliver du som kunde ringet op, og der bliver forelagt et tilbud på hvad opgaven eller servicen koster. Vigtigt at bemærke er, at den bedste kvalitet er oftest det billigste i det lange løb – og derfor anvender vi kun originale og OE reservedele når vi foretager en Skoda reparation, hvilket også i de fleste tilfælde også er en gevinst for dig, idet en brugt bil med originale dele altid opfattes mere attraktiv end en bil repareret med uoriginale dele.

Vi er også eksperter i at skifte tandrem, lave bremseservice og airconditionservice samt alle andre opgaver jeres Skoda måtte byde på.

Hos MBiler nær Roskilde, Kalundborg & Holbæk på Sjælland er der ingen overraskelser, priserne er aftalte på forhånd. Servicebogen bliver udfyldt efter Skodas forskrifter, så du opretholder din garanti, hvilket gør at din Skoda ikke alene kan køre tilfredsstillende mange år endnu – men også bibeholder en højere salgsværdi.